Fortsatt på topp

TOPP: Linda Hye og Anders Christiansen topper Arbeiderpartiets valgliste før kommunevalget neste år. FOTO: Birkenes Arbeiderparti

Anders Christiansen og Linda Hye utgjør toppen av Arbeiderpartiets valgliste.

– Birkenes Arbeiderparti har fått ei variert liste både når det gjelder kjønn og geografi, sier ordfører Anders Christiansen (Ap) i en pressemelding.

Onsdag kveld holdt partiet nominasjonsmøte på kommunehuset, og resultatet ble en liste med 21 navn. Øverst troner Christiansen og Linda Hye som partiet har forhåndskumulert. Sistnevnte er i dag partiets gruppeleder i kommunestyret.

Allerede på tredjeplass dukker første endring fra dagens sammensetning opp. Steffen Flaa er i dag varamedlem i kommunestyret, men er flyttet opp på en antatt sikker plass. Det er også Kåre Johny Engesland, som i dag ikke har verv i toppolitikken i Birkenes.

Knut Gunnar Solli som sitter i kommunestyret for Arbeiderpartiet i dag, er ikke på lista. Dersom velgerne ikke gjør endringer på lista, må partiet gjøre et bedre valg enn sist, dersom Brit Kalnæs skal beholde sin stol i kommunestyresalen. Arbeiderpartiet har i dag fem representanter i kommunestyret.

Arbeiderpartiets valgliste 2019

1. Anders Christiansen

2. Linda Hye

3. Steffen Flaa

4. Vibeke Tobiassen

5. Kåre Johny Engesland

6. Brit Johanne Kalnæs

7. Stian Mosfjell

8. Miriam Glad

9 .Elias Christiansen

10. Liv Schipper

11. Geir Røstad

12. Lena Susanne Eidet

13. Oddvin Uldal

14. Kathrine Mål Simonsen

15. Frank Robert Hansen

16. Anne Kathrine Rislå

17. Jaime Gerardo Ortiz

18. Anita Svaland

19. Kjell Leon Andersen

20. Anna Brødholt

21. Halldis Herefoss