Varsler mer drama

TRAFF: Amalie Snøløs (t.v.) vant knepent over Sunniva Thorsen i søndagens tvekamp på Farmen på TV2. FOTO: ALEX IVERSEN / TV2

Birkelandsjenta i Farmen sikret seg søndag en uke til på skjermen, og lover mer drama.

– Det blir ikke mindre drama, det går bare en vei, og det er mer drama, sier Amalie Snøløs i et intervju med VGTV søndag.

TVEKAMP: Amalie Snøløs kasta øksa og traff. FOTO: ALEX IVERSEN / TV2

Søndag kveld sikret Snøløs seg en ny uke på Farmen-gården, etter å ha slått ut Sunniva Dortea Thorsen i tvekamp. Som andrekjempe kunne Thorsen velge øvelse, og hun valgte øksekast. Det skulle vise seg å være en vanskelig øvelse for de to, men birkelandsjenta stakk av med seieren.

– Vil du si at du lager så mye drama at hele Farmen-gården kanskje til slutt vender seg mot deg, spør programleder Morten Hegseth fra VGTV, og får et konkret svar:

– Absolutt. Det er en konsekvens av at du gjør ting som andre ikke er fan av. Hvis det går bra for meg, går dårlig for andre, sier Snøløs.

Om romanseryktene, som Birkenesavisa tidligere har omtalt, sier hun dette på spørsmål om det ble flørting inne på gården.

– Nei, jeg vil ikke påstå det. Det er mye klipp og lim. Men vi var et trekløver som hadde det trivelig, sier Snøløs til VGTV.

Til TV2 sier den utslåtte Thorsen at hun tror Snøløs har muligheter til å vinner realitykonseptet.

– Amalie har mye å by på, og hun er sterk fysisk og psykisk. Så jeg tror de andre har en sterk konkurrent i henne, sier Thorsen til TV2.