Bikini og flørt på skjermen

GÅRDSIDYLL: Vidar Helseth reagerer blant annet på snekreseansen med Mats Beilergaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21) fra forrige uke. FOTO: TV2

Farmen-deltaker reagerer på hvordan Birkenes-deltaker fremstilles i programmet. Andre spekulerer i Farmen-flørt.

– Det bor så mye fint i Amalie, men på tv er hun bare en bikinikropp. Det er skrekkelig trist å se at hun er framstilt sånn, sier Vidar Helseth (38) til Dagbladet.

Kvindølen røyk ut av realityprogrammet i helga, og har fulgt fjernsynsprogrammet på skjermen. Han reagerer på hvilke fjernsynsbilder TV 2 og produksjonsselskapet Strix har plukket ut. Selv mener han at han blir framstilt i overkant lavmælt og anonym. Sterkere reagerer han på hvordan Amalie Snøløs (21) fra Birkeland blir fremstilt.

– Det er bare kropp og ikke noe annet. Jeg forstår hvorfor de tenker sånn, at vi alle er en del av et realityprogram og må forvente å havne i en rolle. Likevel finner jeg det ordentlig frustrerende, for det gjenspeiler ikke virkeligheten, sier han.

Snøløs forstår

Han peker på at sørlandsjenta mistenkelig ofte blir filmet i bikinitopp. Snøløs forteller til Dagbladet at hun deler Helseths synspunkter.

– Jeg skjønner veldig godt hva Vidar snakker om, for han har sett hvem jeg egentlig er. For min del er det bare et kompliment at han blir provosert over det stadige fokuset på sex og kropp – for han ser at jeg er langt mer enn det, sier Snøløs, og fortsetter:

– Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv – og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene av meg i bikini.

Spekulerer i romanse

Andre deltakere i Farmen, har den siste uka spekulert i en Farmen-romanse mellom Snøløs og Mats Beilergaard Brennemo (28). Fjernsynsprogrammet som er inne i sin 13. ordinære sesong vises tre dager i uka på TV2.

– Mats og Amalie har nok en liten greie på gang, tror jeg. De er støtt og stadig på bærtur, selv om det ikke finnes bær noe som helst sted, for det har jeg lett etter selv. Jeg tror de er litt forelsket i hverandre, i alle fall betatt. De er veldig søte sammen, så det hadde vært veldig hyggelig. Jeg synes sånn «løøøve» er fint innpå her, sa Farmen-deltaker Eunike Hoksrød (39) på fjernsynsskjermen forrige uke.

Før innspillinga starta sa Snøløs at hun ikke hadde lyst til å finne kjærligheten på Farmen.

– Jeg har vært singel en god stund, og tenker å la det forbli slik. Ikke har jeg lyst til å finne kjærligheten på Farmen, heller. Men altså, man vet jo aldri, sa hun til Dagbladet.

På fjernsynsskjermen omtaler hun Brennemo som en jovial type.

– Han er dritmorsom og jeg ler sykt mye, samtidig har han et stort hjerte. Han er en veldig ærlig fyr og han har mye mer å by på enn det mange tror. Jeg er blitt veldig glad i Mats på den korte tiden vi har vært her, faktisk, sa hun på fjernsynsskjermen i forrige uke.

Saboterer ukesoppdrag

Denne uka har Snøløs fått oppmerksomhet for at hun med vilje saboterer ukesoppdraget i Farmen. Deltakerne skal blant annet bake 60 flatbrød. Snøløs, som sier at hun ikke bare er snill og søt, får Brennemo med på å skrelle potene før de kokes. Dermed blir flatbrøddeigen vanskelig å håndtere.

– Hadde folk selv lest boka, ville de lagt merke til det. Jeg kommer bare til å spille dum og lat, sier Snøløs og legger til:

– Jeg føler faktisk at folk oppriktig tror jeg er såpass dum at jeg ikke ville lest en oppskrift før jeg begynte.

Naturlig konsekvens av varmen

Dagbladet har lagt fram bemerkningene fra Amalie Snøløs og Vidar Helseth overfor TV2. Pressekontakt for Farmen, Alex Iversen, har følgende kommentar til saken:

– Det å være avkledd på kroppen er en naturlig konsekvens av at sola skinner, som Amalie sier. Farmen går over 33 program, og vi viser fram mange sider av deltakerne underveis, sier Iversen.