Lyttet til strømbekymring hos 3B

BEDRIFTSBESØK. Marius Arion Nilsen, stortingsrepresentant for FrP og medlem av Energi- og miljøkomiteen i Stortinget besøkte 3B-Fibreglass på Tollnes fredag ettermiddag. Her sammen med daglig leder i 3B Paul Jensen, Grete Kvæstad i Birkenes FrP, Torstein Håkedal i 3B og Odd Gunnar Tveit, Birkenes FrP. (Foto: Birkenes FrP)

Stortingsrepresentant for Aust-Agder FrP, og medlem av Energi- og miljøkomiteen Marius Arion Nilsen besøkte fredag 3B-Fibreglass på Tollnes.

Det var Odd Gunnar Tveit som tok initiativ til bedriftsbesøket.

– Det gjorde inntrykk på meg da vi hadde besøk av Torstein Håkedal og Paul Jensen fra 3B i formannskapet onsdag 14. september. Det sier seg selv at med de høye strømprisene, så vil det ikke gå for bedriftene på Birkeland. Alle bedrifter på Birkeland er viktige, men 3B er den største og viktigste. Men hva skal en opposisjonspolitiker gjøre? Jeg har ingen kanaler inn til regjeringa som kan påvirke regjeringens avgjørelse. Det skrev en bekymret Odd Gunnar Tveit i et leserinnlegg i Birkenesavisa i etterkant.

Eneste som kan gjøres er å påvirke vår stortingsrepresentant fra FrP, Marius Arion Nilsen. Har hatt en samtale med han og han lovet å prøve å påvirke så godt han kan, skrev han videre i innlegget.

Fredag besøkte altså Nilsen hjørnesteinsbedriften på Birkeland.

– Marius jobber videre med utfordringene som ble gitt. Vi er ikke i en posisjon hvor vi kan love noe, men jeg synes det er verdt et forsøk. Det er viktig å få oppmerksomhet rundt utfordringene disse høye strømprisene gir for næringslivet, sier Odd Gunnar Tveit.