Svar til Silje

 

Når det var snakk om butikken på Engesland så var Silje kraftig imot og holdt voldsomt innlegg mot prosjektet. Men når det kom til avstemmingen så stemte Silje for. Når det gjelder rusboligene så holdt Silje ett kraftig innlegg mot boligene. Vi i FrP syns det var heilt ville priser så vi ønsket å se på alternativer med brakke/modulbygg. Mottoet er jo godt nok. Silje mente at godt nok ikke er bra nok, men stemte for det råflotte alternativet.

Når det gjelder flyktningene så husker sikkert Silje at vi hadde oppe en sak om at etter fem år så ble flyktningene voldsomt dyre for kommunen. En flyktning koster ca 20 millioner kroner gjennom livet i gjennomsnitt.

Det nytter ikke å skrike og skråle, men ikke gjøre noe med det. Det er under avstemming en viser om en bare har det i kjeften.

Du ønsker alle utgiftene, men sier nei til inntektene. Fra gammelt av så var Senterpartiet et parti for bønder. Men du vil nekte bøndene å utnytte eiendommen. Du sier nei til nesten 9 millioner kroner i året i 30 år til kommunekassa. Tre år, så hadde rusboligene vært nedbetalt.

 

Odd Gunnar Tveit

Gruppeleder i Birkenes FrP

______________

Leserinnlegg