Happy Time åpna på Strøget – skar nesten 100 kilo kebabkjøtt første dagen

SKAR 100KILO KJØTT: Pågangen var stor etter både pizza, hamburger og kebab. Enlil kuttet nesten 100 kilo kebabkjøtt i løpet av åpningsdagen.

 

Da Happy Time, siste tilskudd blant Birkelands spisesteder, åpnet dørene torsdag var det til tider kødannelse på gata.

Ghassan Sawa er daglig leder for nyetableringen. Sammen med sønnen Enlil og ytterligere en tilkallingshjelp opplevde han enorm respons på åpningsdagen. Han er ikke veldig kjent på Birkeland, men han regner med at en stor andel av bygdas befolkning var innom på deres første åpningsdag.

– Ja, det var stor pågang, og vi måtte slippe folk inn i puljer. Jeg har ikke helt oversikt over antall kunder, men jeg er sikker på at vi skar opp nærmere 100 kilo kjøtt på de ti timene vi holdt oppe, sier han.

De er strålende fornøyd med deres første dag, og er sikre på at fremtiden er lys på Birkeland.

– Javisst. Har de først vært her og smakt, så kommer de igjen, sier Enlil med et selvsikkert smil.

Birkeland hadde de ikke så mye kjennskap til fra før, men da mulighet for å overta lokalet på Strøget bød seg for en måneds tid siden handlet de raskt. Avtalen ble inngått, deretter ventet noen uker hektisk oppussingsarbeid i lokalet.

– Alt er pusset opp. Det så ganske slitt ut her. Vi har malt, vasket og renset. Det er viktig at det ser rent ut, og gir et godt førsteinntrykk, sa Enlil da vi snakket med dem før oppstarten.

Ghassan er fra Syria, og har drevet innen kebab og pizzabransjen siden 2012. Han bor på Nodeland og driver spisestedet Campino i Søgne, og drev også Happy Time Kristiansand i fire år. Der solgte han seg ut, og var på utkikk etter nye muligheter.

 

FAR OG SØNN: Ghassan Sawa har fått med seg sin sønn Enlil i jobben ved Happy Time Birkeland.