Advent på gjestegården

Et flunkende nytt tilbud til vegdøler og andre omkringliggende bygder.

Et flunkende nytt tilbud til vegdøler og andre omkringliggende bygder.

Ole Morten Vegusdal og Kerstin Marthe Ommundsen åpna i helga dørene inn til ei adventsstund med intim atmosfære i Langhus og bryggerhus. Begge er gode naboer med hver sine kreative egenskaper.

På denne første søndagen i adventstida kom det en del folk fra fjern og nær, og de fikk varmen i seg ved de gode suppene. Ertesuppe, jordskokksuppe og heimebakt pizza. Folk koste seg nede i bryggerhuset, der en diger gammeldags bakerovn med ei stor og god grue foran varmet godt.

Med tente lys og blomster i julas farger, innbød det til ei varm og stemningsfull adventsstund.

Det var også noen utstillere opp i langhuset, med strikketing, honning, julekaker, lefser og brød.

Nye prosjekter

Ommundsen er utdannet innen hotellfag og helsefag, og kan tilby både kurs i matlaging, catering og selskaper med koldtbord eller tradisonsmiddag. Fra presentasjonsfolderen tilbys masse menyer, «One night i Bankok», «Tusen og en natt» og potetmeny med Hasselback-poteter, røsti, potetvafler og kroketter for å nevne noe.

Hun holder for tiden med et spennende bokprosjekt om matlaging.

Ole Morten Vegusdal, som den opptatte mann han er, gikk i høst over fra politikken til nye spennende utfordringer. Drift av gården krever jo sitt, men hva byr framtida på?

– Nå blar vi over til et nytt blad, vi har planer om å starte med sjølutviklingskurs. Vi har et opplegg som går over fire dager, og det skal være for folk i alle aldre, sier Vegusdal.

– Da kan folk bo her på gården, og maten står jeg for, skyter Ommundsen inn.