Et flunkende nytt tilbud til vegdøler og andre omkringliggende bygder.
Ole Morten Vegusdal og Kerstin Marthe Ommundsen åpna i helga dørene inn til ei adventsstund med intim atmosfære i Langhus og bryggerhus. Begge er gode naboer med hver sine kreative egenskaper.
På denne første søndagen i adventstida kom det en del folk fra fjern og nær, og de fikk varmen i seg ved de gode suppene. Ertesuppe, jordskokksuppe og heimebakt pizza. Folk koste seg nede i bryggerhuset, der en diger gammeldags bakerovn med ei stor og god grue foran varmet godt.
Med tente lys og blomster i julas farger, innbød det til ei varm og stemningsfull adventsstund.
Det var også noen utstillere opp i langhuset, med strikketing, honning, julekaker, lefser og brød.
Nye prosjekter
Ommundsen er utdannet innen hotellfag og helsefag, og kan tilby både kurs i matlaging, catering og selskaper med koldtbord eller tradisonsmiddag. Fra presentasjonsfolderen tilbys masse menyer, «One night i Bankok», «Tusen og en natt» og potetmeny med Hasselback-poteter, røsti, potetvafler og kroketter for å nevne noe.
Hun holder for tiden med et spennende bokprosjekt om matlaging.
Ole Morten Vegusdal, som den opptatte mann han er, gikk i høst over fra politikken til nye spennende utfordringer. Drift av gården krever jo sitt, men hva byr framtida på?
– Nå blar vi over til et nytt blad, vi har planer om å starte med sjølutviklingskurs. Vi har et opplegg som går over fire dager, og det skal være for folk i alle aldre, sier Vegusdal.
– Da kan folk bo her på gården, og maten står jeg for, skyter Ommundsen inn.