Vant ny grøntavdeling

NYTT: Martijn Huismann hos Nærbutikken Engesland kan glede seg over at butikken snart får ny frukt- og grøntavdeling etter å ha solgt mye gjennom 10-kronerstilbudene i fjor.

Nærbutikken på Engesland selger frukt og grønt til den store gullmedaljen.

– Dette var en landsomfattende konkurranse, hvor det skulle kåres en vinner i hver region. Vi ble visst best i hele regionen vår, sier Martijn Huisman hos Nærbutikken Engesland.

I fjor kunne nærbutikkene i kjedens sør-øst-region feire 10-årsjubileum. I den forbindelse ble det lyst ut en konkurranse hvor butikkene kunne konkurrere om å selge mest frukt og grønt hver uke. Markøren ble ukens 10-er, og de som solgte flest av dette tilbudet over 13 uker vant.

– Premien er en helt ny frukt- og grøntavdeling ferdig installert i butikken. Det er Bama som står for premien i alle regionene i hele landet, sier Huisman.

– Følger det med frukt og grønt i premien?

– Å, nei, den må vi nok kjøpe selv, sier kjøpmannen til Birkenesavisa.

Han forventer at den nye frukt- og grøntavdelinga er på plass i butikken om ikke så lenge.

Merkevaren Nærbutikken eies av Kjøpmannshuset, som igjen er underlagt Norgesgruppen. Kjeden har over 160 butikker i hele landet. Engesland Handel, som driver butikken, eies forøvrig av en rekke innbyggere på Engesland.