Symra 4H Høstfest

(Foto: Privat)

Torsdag sist uke hadde vi vår høstfest på Engesland. Alle våre 29 medlemmer inviterte hele bygda på høstfest.

Først vil jeg bare si at jeg er så takknemlig for at så mange kunne komme og spesielt bygdekvinnelaget, Bondelaget og Skogeierlaget. Det var også mange flere som kom på vår høstfest og det var veldig gøy.

Det var Symra 4H som arrangerte denne høstfesten. Og det var vi unge som planla alt fra hva som skulle skje, til mat og hvordan det skulle se ut. Vi måtte også planlegge når alt skulle skje.

(Foto: Privat)

Vi startet med å spise pølse og kake og hadde brus og kaffe til drikke. Litt senere når alle var ferdige med å spise ble det salg av lodd og trekning med premier. Det ble også underholdning som en sketsj, vitser, Kahoot og en video. 4H-erene fikk også utdeling av merker.

4H-prosjektet vårt i år var idrett og friluftsliv, og vi gjorde masse forskjellige ting innenfor det temaet, som for eksempel stå på slalåm, spille volleyball, fiske, overnattingsturer og leirer.

Vi i Symra 4H er så heldige som får vokse opp i dette gode miljøet, der vi møter opp og hjelper hverandre når vi trenger det, og det er vi veldig glade for. De voksne her er alltid til hjelp når vi trenger det.

Alle i Symra 4H var med og bidro, enten med å lage kake eller tok med en gevinst til loddtrekningen. Når høstfesten var ferdig var det også mange foreldre som ble med og ryddet opp.

Jeg vil bare takke igjen for at så mange kom og at vi fikk sjansen til å vise hva vi hadde jobbet med i år.

 

Nora Heia Aaneland

Leder i Symra 4H

 

_____________

Brukerskapt