– Høyres kandidater til kommunevalget 2023

 

Jeg ser i Birkenesavisa at avisas redaktør har laget en reportasje om nominasjonskomiteens forslag til liste til neste års valg. Jeg synes nominasjonskomiteen har gjort en veldig god jobb! På lista er det en god blanding av erfarne, og nye politikere, og det er et aldersspenn på hele 49 år fra den eldste til den yngste. Felles for oss alle er at vi er veldig motiverte for å gjøre en god jobb for alle innbyggerne og ansatte Birkenes kommune.

Redaktøren er tydelig kritisk til Høyres gode liste, og skriver blant annet følgende:

Mye «nytt blod» i bygda er det heller ikke å finne på lista. Med få unntak er etternavna på de nominerte å finne på gamle ættelister i bygdebøkene – i generasjon etter generasjon. Det peker i retning av lite nye impulser inn i bygdas lokalpolitikk.

At redaktøren konkluderer med at det peker i retning av lite nye impulser fordi noen av oss på lista har etternavn man kan finne i gamle bygdebøker, er for meg helt uforståelig. Høyre har mange gode navn på lista som kan tilføre, både kommunestyregruppa, og kommunestyret mange nye impulser, selv om noen av de har etternavn man finner i gamle bygdebøker.

Jeg kan forsikre både Birkenesavisa og alle innbyggere i Birkenes at Høyre vil jobbe knallhardt for det beste for hele kommunen, uavhengig av hvor i kommunen vi bor, uavhengig av hvilket kjønn vi har, uavhengig av alderen vår, og fullstendig uavhengig av hva vi heter til etternavn..

 

Jon Inge Holm

Høyre

____________

Leserinnlegg