Hudpleie på Dovland

BURSDAGSBARN: Siri Belland feira fødselsdagen sin med kyndig hudpleie av Mariann fra Lillesand.

– Man skal se bra ut, men ikke tjue år yngre, sa hudpleier Mariann da hun og hennes medhjelper besøkte Vegusdal bygdekvinnelag.

Mange nyttige og gode tips om daglig stell av huden fikk de 19 frammøtte bygdekvinnene lære denne kvelden. Stedet var Dovland gamle skole, som nå fungerer som grendehus.

Hvem visste at vi i løpet av en dag mister over en million hudceller? Disse døde cellene bør bort, og det gjør man ved rensing og peeling, faktisk fire ganger om dagen og to ganger om kvelden, var Mariann sin anbefaling. Sol, støv, livsstil og kosthold er viktige faktorer i stell av huden.

– Arvemateriale spiller stor rolle, så det er viktig å velge rette foreldre, spøkte Mariann.

Anette Lysaker sto for menyen denne kvelden; gulrotsuppe, salat, focacciabrød og gulrotkake, pluss frisk frukt. Riktig et «herremåltid».

Grendehuset har fått en god ansiktsløftning, med blant annet nytt og moderne kjøkken og toaletter. Huset er fra 1884, og både dører og vinduer er helt intakte. Vegusdal bygdekvinnelag er et ungt og positivt lag, med flere aktiviteter på programmet; blomstertur, grilling og ostekveld kan bli noen av høstens temaer. I tillegg vil laget gjerne gi litt tilskudd i form av «milde pengegaver» til bygdas lag og foreninger.

– Det er bare å sende en søknad, sa leder Ingvild Maureen Fidje Iglebekk til en mett og fornøyd forsamling.

DOVLAND SKOLE: Den gamle skolen, som nå fungerer som grendehus.

DOVLAND SKOLE: Den gamle skolen, som nå fungerer som grendehus.

KJØKKENSJEFEN: Anette Lysaker i det nye kjøkkenet.

KJØKKENSJEFEN: Anette Lysaker i det nye kjøkkenet.