God matching for BIL-gutta

GJENSYN MED IMÅS. Birkenes IL og Knut Arild Espegren vil møte blant andre fjorårets divisjonskollega Imås (nå 6. divisjon) i gruppespillet i Express vintercup.

Birkenes ILs 5. divisjonsherrer i fotball skal i vinter delta i Express Vintercup, som er gjenoppstått etter noen års dvale.

Ved påmeldingsfristens utløp var det påmeldt åtte lag, hvorav fire 4. divisjonslag, to 5. divisjonslag og to 6. divisjonslag. Fra slutten av januar til mars får hvert lag spille minimum fire kamper med fullt dommeroppsett. Fredag 13. januar ble det arrangert kickoff på Fevik Strand Hotell med trekning av puljene for de innledende kampene. Her ble det klart at BIL-gutta skal møte Express 1 (4. div.), Froland (4. div.) og Imås (6. div.) i gruppespillet i pulje A. I den andre pulja møtes Trauma (4. div.), Hisøy (4. div.), Rygene (5. div.) og Express 2 (6. div.).

Alle kampene skal i utgangspunktet spilles på RSA Bil Arena på Fevik, men kamper kan bli flyttet til andre baner dersom det er håpløse spilleforhold på Fevik. I kamper hvor det er divisjonsforskjell mellom lagene vil laget fra den laveste divisjonen få mulighet til «tjuvstarte» med det antall straffespark som det er divisjoner mellom lagene. Dette for å utjevne divisjonsforskjellen.   Ekstrastraffene kan tas før kampstart eller i pausen.

Det er i skrivende stund ikke offentliggjort noe kampoppsett, men første kamp skal etter planen spilles lørdag 28. januar.