Skuffende bortetap

FØRSTE 90-MINUTTER. Hanne Helleland, her i aksjon mot Kvinesdal/Flekkefjord i fjor, spilte en god kamp på BIL-midtbanen i sin første hele kamp etter et lengre skadeavbrekk.

Birkenesdamene hadde mesteparten av spillet og sjanser nok til å vinne, men måtte reise hjem fra Kvinesdal med ettmålstap.

– Det var en veldig skuffa gjeng som gikk av banen. Det er alltid ekstra skuffende å tape en kamp når vi er bedre enn motstanderen. Vi var betydelig bedre enn dem og burde absolutt ha vunnet, sier trener Trond Endresen etter onsdagens bortetap for Hægebostad/Kvinesdal i damenes 3. divisjon.

Med unntak av de første fem minuttene, da hjemmelagets lynraske spiss overraska gjestene med løp i bakrom, var det hvittrøyene som hadde trøkket på Kvinesdal stadion. Birkenesingene skapte også flere store sjanser, men ble litt for tafatte i avslutningsøyeblikket. Dét var ikke Kvinesdal-spissen som kvarteret før full tid krangla med seg ballen i duell med BIL-keeperen etter et langskudd og kunne sette inn den avgjørende scoringen i åpent mål. Det hører med til historien at hjemmelagets sisteskanse hadde en svært god dag «på jobb».

– Hun var imponerende god, berømmer BIL-treneren, som håper på en snarlig opptur for sine egne spillere.

– Vi er litt for stressa. Vi trenger å score mål, vi trenger å ta ledelsen, vi trenger en seier og en god opplevelse for å senke skuldrene og få til pasningsspillet vårt, presiserer Trond Endresen. Han håper den gode opplevelsen kommer allerede mandag, når BIL-damene møter Øyestad/Arendal 2 borte.

– Jeg håper det er en ekstremt revansjesulten gjeng som går på banen da, sier BIL-treneren.

 

Kampfakta

Hægebostad/Kvinesdal – Birkenes 1  1-0 (0-0)

Bane: Kvinesdal stadion, gress

Mål: 1-0 (75)

BILs lag (1-3-5-2): C. Andresen – T. Strigen Reiersølmoen, M. Mollestad, M.K. Holthe Rismyhr – K.M. Aamlid Bjelland, Anette Urdalen, H.S. Aronsen, H. Helleland, H. Røstad Matre – C. Stray Imenes, A. Snøløs. Innbyttere: A. Endresen, M.-L. Endresen, K. Lien.

Dommer: Rune Akselsen, Giv Akt IL