– Vi trenger noen som Rigadis, frittalende mennesker

 

Det begynte den dagen Sigfrid Håkedal hadde inne den lille notisen i Birkenesavisa med støtte til Rigadis. Det er ikke noe jeg har vært så enig i heile mitt liv, som det ho skreiv. For da hadde jeg nettopp fått greie på hvorfor han var blitt sykemeldt.

Jeg vil si at vi trenger noen som Rigadis, frittalende mennesker.

Så fortsatte det i går da jeg leste Ronny Thomassens leserinnlegg i Birkenesavisa: Noen av dere sitter bare og venter på Robek-lista.

Sånn ser det ut for mange. Når man sitter og ser på Birkeland sentrum og tenker på renseanlegget som de har visst om siden 2015, og ikke har gjort noe med, så går det kaldt nedover ryggen på meg.

Da tenker jeg på alt det kommunen lover, love og lover. Jeg forstår ikke lenger hva kommunen vil. Da er det man må sette seg ned å lure på, når kommunepolitikerne ikke vil ha vindkraft. Kommunen trenger de pengene, som kanskje kan holde oss unna Robek-lista.

Så kommer jeg tilbake til Rigadis igjen.

Når det gjelder for min egen del så vil jeg si at jeg ikke er misfornøyd med min egen fastlege, som dessverre skal slutte til sommeren. Jeg skulle ønske at jeg og min frue da kunne få en fastlege som Rigadis, da vi må finne en ny.

Som Snefrid og Arild Herefoss skriver om Rigadis i leserinnlegget i Birkenesavisa.

– En grei og folkelig lege som vi stort sett har vært enige med i de sakene han har tatt opp.

 

Ole Birkenes

____________

Leserinnlegg