Leserinnlegg fra Halvard Colbjørnsen: Sant – usant

MOTSTANDERE. Kjell Rune Nakkestad fra RWE og Trond Harstad fra Motvind.

Under vignetten «Meninger», er det i BA for onsdag 30. mars, to artikler vedrørende vindkraft i Birkenes. Den ene fra RWE og Magnora, og den andre fra Motvind. Jeg kan forstå BA`s behov for å fylle spaltene i avisen, men nå tror jeg ikke det er veldig mange som ikke har fått med seg hva disse to motstanderne mener, både om vindkraft i Birkenes og om hva den andre feilorienterer om.

RWE/Magnora skriver om «Motvinds lettvinte omgang med sannheten», og Motvind skriver om «Feilaktige påstander fra RWE og Magnora». Og dette i samme avis. La meg si det i klartekst: Jeg er grenseløst lei av skriveriene fra disse to sidene i denne saken. Der er noe som er sant og noe som er usant. Det burde ikke være så vanskelig å skille disse fra hverandre. Men en blir ikke særlig mye klokere av å lese alle disse artiklene som har blitt produsert i denne saken.

Jeg har et forslag til Alfstad/Nakkestad og til Harstad/Ånesland: Avtal en kveld der dere kan komme sammen og bli enige om hva som er sant og hva som er usant. Hvis det er så vanskelig så få gjerne med en megler. Så vil jeg være interessert i å lese, gjerne i BA, resultatet av denne kvelden. Og så bør det ikke være nødvendig å skrive noe mer i avisa om denne saken.

Så får det ikke hjelpe om BA`s redaktør og journalister selv må anstrenge seg litt for å finne noen andre saker å fylle spaltene med.

 

Halvard Colbjørnsen

Pensjonist

____________

Leserinnlegg