Inviterer til markedsdag

MARKEDSARRANGØRER. – Ta turen til Birkeneshallen lørdag ettermiddag, oppfordrer (f.v.) Rita Esperås, Jenny Therese Imenes Nyløkken og Wainy Camilla Aamlid. Alle tre trenere og styremedlemmer i håndballgruppa i Birkenes IL.

Lørdag 12. februar håper disse håndballederne at sambygdingene vil strømme til Birkeneshallen for å selge og kjøpe brukt sportsutstyr.

Da inviterer nemlig håndballgruppa i Birkenes IL til markedsdag. Her får små og store en god mulighet til å kvitte seg med sportsutstyr som av ymse årsaker ligger ubrukt i garasjen, på loftet eller i kjellerboden. Samtidig er det en gyllen mulighet til å supplere utstyrsparken og garderoben med pent brukte ski, skøyter, fotballsko, treningstøy eller hva det måtte være.

– Vi håper det kommer masse folk som har en hyggelig dag, at folk kommer for å kjøpe og selge, sier Wainy Camilla Aamlid, trener og styremedlem i håndballgruppa. Hun presiserer at både barn og voksne er hjertelig velkomne som både selgere og kjøpere.

Erstatning for Birkelandsdagene

– Birkelandsdagene har ikke vært på to år nå, vi har ikke fått solgt og kjøpt ting, så dette er litt en erstatning for dét, opplyser Rita Esperås, trener og nestleder i håndballgruppa.

– Mange har sportsutstyr liggende, skisesongen er snart ferdig, håndballsesongen pågår for fullt, og fotballsesongen skal snart starte, så det er sikkert mange som trenger utstyr. Og i stedet for å kjøpe nytt, kan de kjøpe brukt, påpeker hun.

– Nå går det mot vår, det er rulleskøyter og det er ting og tang som sikkert er blitt for smått i løpet av vinteren. Ta det med og selg det her, oppfordrer Jenny Therese Imenes Nyløkken, trener og kasserer i håndballgruppa.

Påmelding

De som ønsker å selge noe må melde seg på, så får de tildelt en nummerert bodplass i hallen.

– Det er ikke farlig, og det koster ingenting. Her er det bare å melde seg på, til en av oss eller til håndballgruppa, opplyser Rita Esperås.

Lørdag 12. februar, altså. Dørene åpner klokka 12 for de som skal ha salgsbod. For publikum starter markedsdagen klokka 13 og varer til 16.

– Det blir kiosk med hjemmebakt bakverk og lørdagskos, lokker Wainy.

– Og så kommer Bua til å stå her og selge birkenestøy og merch, supplerer Jenny Therese.