– Vi ønsker gjerne innspill om saker som opptar dere mest

(Foto: Privat)

 

Med bilde på BA sin hjemmeside og ny fersk 1. plass i Birkenes Industri og Næringsparti tenkte jeg kanskje det var på sin plass å introdusere meg selv og hva Birkenes INP står for.

Om meg

Så først litt om meg selv, jeg har rukket å bli 45 år, har kone og 2 barn som er nå 15 og 17 år. Vi flyttet til Birkeland i 2011 og vi trives veldig godt i bygda. Selv om ingen av oss jobber lokalt i Birkeland har vi gjennom skole, idrett og hobbyer blitt godt kjent med mange veldig trivelige mennesker her på Birkeland, ei flott bygd med stort mangfold og muligheter, for ikke å snakke om den flotte naturen vi har og som vi må ta vare på.

Hvorfor INP

Personlig så har jeg aldri hatt noen ambisjoner om noen karriere innen politikk, men når det er sagt så har jeg alltid vært interessert og med Industri og Næringspartiet fant jeg veldig raskt ut at partiets politikk passet meg veldig godt. Enkelt fortalt kan man si at INPs fremste formål er å innføre mer realpolitikk dvs. politikk som er basert på sunn fornuft alltid med det underliggende motivet om hva som nettopp er best for Norge og Norges befolkning. Så når jeg da ble forespurt om jeg ikke kunne stille så tenkte jeg hvorfor ikke. Kan jo være interessant å prøve noe nytt, samtidig som man faktisk får en mulighet til å være med og bidra.

Birkenes INP

Birkenes INP har i disse dager en betydelig økning av medlemsmassen akkurat som partiet ellers i landet har, ved siste opptelling var vi over 8000 betalende medlemmer og helt oppe i 3.5 prosent på VGs siste partibarometer. Så dette går virkelig veien om vi fortsetter slik. Personlig tror jeg at det er akkurat det folkelige og distriktsvennlige samt det faktum at i INP er ingen oss yrkespolitikere som gjør at vi klarer å fange folks interesse. Arbeidsfolk med engasjement for utvikling og forbedring i de til nå 112 lokallagene rundt omkring i landet. Det er nettopp dette som også former mye av vår politikk og standpunkt i mange saker.

Lokalt i Birkenes blir nok en av våre viktigste oppgaver slik vi ser det fremover, og fortsatt kjempe imot vindkraft, og nei, den kampen er langt ifra over for de som måtte tro det.

Andre aktuelle saker for partiet er satsing på økt turisme i den flotte naturskjønne kommunen, senke eiendomsskatten, RV-41, byggekomite og mange andre lokale saker. Samtidig som selvfølgelig også helse, skole og næringspolitikk er viktige områder vi har fokus på. Dere vil komme til å høre mer om INPs politikk i tiden som kommer når valget nærmer seg i september.

Birkenes INP er opptatt av transparens rundt vårt politiske arbeid så vi ønsker derfor gjerne innspill om saker som opptar dere mest og tar gjerne imot forslag via e-post eller Facebook. Vi bruker vår Facebook side Birkenes INP ganske aktivt hvor vi informerer om mange viktige saker og samtidig håper vi mange fra bygda vil være med å delta slik at vi får gode diskusjoner og samtaler om veien videre for Birkenes og Norge.

 

Håvard Glad Andreassen

1. kandidat til Industri og Næringspartiet i Birkenes

 

_____________

Leserinnlegg