– Hvorfor si ja til å stå på en politisk liste?

(Foto: Privat)

Det spurte jeg meg selv når jeg fikk spørsmålet fra Birkenes KrF. Jeg måtte gå noen runder med meg selv, og tenke over om dette er noe man vil prioritere. Jeg kom til slutt frem til JA, selv om det «aldri passer». Viktigheten av å være med å bidra i samfunnet, som for eksempel gjennom politikk, er en spennende erfaring. Jeg tenkte også at det sikkert ikke gjør noe at noen under 30 år stiller til valg, selv om jeg tenker at erfaring er viktig i politisk arbeid.

Jeg har vokst opp på og bor på Rugsland i Ydderdalen, og har vært/er aktiv gjennom idrettslaget og i menighetslivet. Jeg er gift og venter barn til høsten. Jeg jobber i IT/økonomibransjen og trives godt der.

Alle aktiviteter som har vært tilrettelagt i Birkenes gjennom min oppvekst er noe jeg har satt stor pris på. Derfor er det veldig viktig for meg at kommunen og vi som politikere skal være positive overfor idrett, kultur, menighetsliv og generelt arbeid blant barn og unge gjennom å sikre gode rammevilkår. Det er veldig mange som bidrar til alle nevnte områder gjennom utallige dugnadstimer – og dette har en enorm verdi for samfunnet vi lever i. Jeg er stolt over bygda mi når jeg forteller om dugnadsarbeidet som foregår blant innbyggerne i Birkenes kommune.

Det er også veldig viktig for meg at politikere i en liten kommune som Birkenes evner å prøve å samarbeide så mye som mulig på tvers av alle parti! Jeg tror og håper jeg kan være med å bidra til dette.

 

Knut Arild Espegren

2. kandidat, Birkenes KrF

 

_________________

Leserinnlegg