Nye onsdagstreff

HJUL: Teamleder Anne Karin Tveide varsler nye onsdagstreff. Den opprinnelige bildeteksten lød slik: med gode gamle trekningshjul som må til når det er åresalg.

Onsdagstreffene på Birkeland starter opp igjen.

8. januar starter onsdagstreffene opp igjen på kommunehuset på Birkeland. Inntil det nye aktivitetssenteret står ferdig, vil treffene bli i kantina som tidligere. Men så snart alt er flyttet på plass, og lydanlegg er montert, blir onsdagstreffene heretter arrangert i aktivitetssenterets lokaler.

Vi har fått med flere i ansvarsgruppa for onsdagstreffet, så nå vil det bli treff hver onsdag helt fram til 10. juni (bortsett fra i påskeuka). Det blir et variert program, med mye sang og musikk, informasjon fra ordfører, ergoterapeut, kultursjef og fellesråd for eldre og funksjonshemmede, kåseri og besøk av den nye presten. En onsdag i mnd. er det forskjellige misjonsorganisasjoner som arrangerer.

Tre onsdager i vår arrangeres det klessalg i nabolokalet «Møteplassen». Så her håper vi det skulle bli noe for enhver smak. Se program i avisa. Programfoldere vil også bli delt ut når treffene starter.

Hvert treff starter med kaffe og vafler, som Bygdekvinnelaget, Saniteten eller Seniorturene steller i stand. Det koster bare en 20-kroning per person.

Velkommen til en trivelig møteplass for de godt voksne.

Anne-Karin H. Tveide

Daglig leder Birkenes Frivilligsentral