Ytterligere forsinka

FORSINKA: Årets 42. utgave av Birkenesavisa blir forsinka.

Birkenesavisa blir ytterligere forsinka. Forventet ankomst er nå fredag.

– Først og fremst vil jeg beklage overfor alle våre abonnenter som med stor forventning ser fram til papiravisa hver onsdag. Det er virkelig trist at vi ikke makter å innfri forventningene denne uka, sier redaktør Geir Willy Haugen i Birkenesavisa.

Som vi meldte onsdag blir Birkenesavisa forsinka denne uka. Torsdag ettermiddag er det klart at situasjonen har eskalert ytterligere. Nå er det forventet at avisa kommer først fredag.

– Forsinkelsen skyldes rent tekniske omstendigheter, og er ytterst beklagelig. Vi opplever stor frustrasjon i redaksjonen, og vi forstår at våre abonnenter er frustrert, sier Haugen.

Normalt sender Birkenesavisa hver uke en endringsfil til trykkeriet og distributøren. Denne fila inneholder endringer slik som start og stopp i abonnement. På grunn av at flere endringer de siste ukene ikke har kommet med, ble det denne uka sendt en totalfil med all informasjon.

– I denne totalfila viser det seg at gateadresse-feltet og gatenummer-feltet er slått sammen til ett, i stedet for at det er to felt. Dette skaper tilstrekkelig kluss i budenes digitale budbøker, og dermed vet ikke budene hvor avisa skal leveres, sier Haugen.

Avisa er  tilgjengelig som e-avis for abonnenter, og tilgjengelig i løssalg på Birkeland, Herefoss og Vegusdal. Abonnenter som ønsker en papirutgave kan også hente dette hos Birkenesavisa på Strøget.