Geir Willy Haugen (31) er den nye redaktøren

AVTROPPENDE OG PÅTROPPENDE: Bjørn Vidar Lie (t.h.) fant raskt tonen med sin etterfølger i Birkensavisas redaktørstol, Geir Willy Haugen. De siste årene har Haugen arbeidet som allroundjounalist for Vennesla Tidende

Mandag i forrige uke takket han ja til stillingen som redaktør i Birkenesavisa. Haugen tiltrer allerede i begynnelsen av november. 

Styret i Birkenesavisa AS tror absolutt Geir Willy Haugen er rett person til å videreføre, og ikke minst videreutvikle Birkenesavisa.

– Vi har stor tro på at han kan ta Birkenesavisa et steg videre – inn i den digitale hverdagen, uttaler styret.

Haugen har mange års erfaring fra avisbransjen. Han har vært innom det meste, fra budtjeneste, via pakking til bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgsolen Gimlekollen. Det var i 2011. De siste tre årene har han arbeidet som fast frilanser for Vennesla Tidende.

– Hvem er Geir Willy Haugen?

– Det er et filosofisk spørsmål som det er litt vanskelig å besvare. Vi utvikler oss jo hele tiden, og det er vanskelig å definere hvem jeg er akkurat nå. Men jeg er nysgjerrig, liker en god debatt, liker å engasjere og skape diskusjon. Jeg liker også å treffe nye mennesker og høre deres historie. Samtidig er jeg ikke en person som stikker meg så veldig fram, eller ønsker så mye oppmerksomhet. Jeg tenker mest på sak, sier Haugen.

LES HELE INTERVJUET I UKAS PAPIRAVIS!