Klart for storslagen konsert

KOSTYMER: Slik framsto bygdekoret og blandakoret på øvelsen 10. april. Klærne vil bli brukt under første avdeling under konserten 24. april.

KOSTYMER: Slik framsto bygdekoret og blandakoret på øvelsen 10. april. Klærne vil bli brukt under første avdeling under konserten 24. april.

Birkenes bygdekor og Harkmark blandakor vil ta med publikum tilbake på en reise i tida, gjennom musikaler som både speilet og påvirka samtida.

En (u)høytidelig musikalaften er tittelen for Birkenes bygdekor sin konsert søndag 24. april i Kulturarenaen på Birkeland. Sammen med Harkmark Blandakor fra Mandal vil det lokale bygdekoret synge sanger fra forskjellige kjente musikaler. Harkmark står for åpningen av konserten med flere sanger fra den velkjente Spelemann på taket.

– Som tittelen sier, vil det bli både høytidelige og uhøytidelige sanger fra musikaler som Les Miserables, Operafantomet, Grease, Sound of Music og andre. Første avdeling har et heller tungt budskap fylt med hjertesorg, lengt, kjærlighet og håp, sier Solfrid Vestøl til Birkenes Avisa.

Tidsmessig vil publikum befinne seg på begynnelsen av 1900-tallet under konserten. Det er fattige kår både i Russland og Frankrike. Koret er oppdradd til å synge pent, men i «Master of the House» som handler om en kroeier og hans hustru som driver kro på verst tenkelig vis – er det ikke «vakker» sang som råder.

 

Les hele saken i Birkenes Avisa på papir!