Keith Austin på Puben

KONSERT.keith austin rgb Keith Austin, kjent fra Dr. Hook spiller igjen opp for et forhåpentlig fullt hus når han fredag gjester Puben på Birkeland.
Austin har spilt gitar siden han var liten, men det var i 1992 karrieren virkelig tok av da han fikk beskjeden om at han var den nye gitaristen i det legendariske bandet Dr. Hook.
Gjennom sine tidligere forbilder, Merle Haggard, Willie Nelson og Waylon Jennings lærte han kunsten å spille og synge med innlevelse og følelse. Keith Austin mestrer de samme teknikker som Eddie Van Halen og Yngwie Malmsteen.
Keith spilte i 2005 inn en CD med navnet «Rabbit Branch Road». Hans album nummer to ble spilt inn i Norge i 2008. Albumet ”Sober, Sick and Sorry” et variert album som byr på en lett blanding av blues, gospel og country. Han mestrer de fleste musikkstiler. Alt fra de myke ballader, hippie inspirert galskap fra Dr. Hook til arbeiderklasse blues i gammel Stevie Ray Vaughn stil. Han har en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gammel som ung. Har du en gang hørt Keith Austin, vil du aldri glemme hans dype stemme og briljante gitarspill.
Det er enda noen få billetter igjen, så de som ønsker å oppleve dette på nært hold med sitteplass til alle må raske på! Konserten går av stabelen fredag denne uken, og billetter ligger for salg på Storkiosken Birkeland. NB: Aldersgrense: 20 år. TM