BirkenesAvisa jubilerer

Bjarne BjorvatnFESTGENERAL: Fungerende styreleder Bjarne Bjorvatn gleder seg til å feire BirkenesAvisas 10-årsjubileum sammen med bygdas innbyggere. Onsdag 25. januar markeres begivenheten i kulturarenaen på Valstrand. (ARKIVFOTO)

Bjarne Bjorvatn

FESTGENERAL: Fungerende styreleder Bjarne Bjorvatn gleder seg til å feire BirkenesAvisas 10-årsjubileum sammen med bygdas innbyggere. Onsdag 25. januar markeres begivenheten i kulturarenaen på Valstrand. (ARKIVFOTO)


Tirsdag 24. januar er det nøyaktig ti år siden det aller første nummeret av BirkenesAvisa var på gata. Det feirer vi med stort jubileumsnummer og gratis jubileumsforestilling dagen etter, onsdag 25. januar.


BIRKENESAVISA 10 ÅR. I jubileumsavisa kan du lese om og se bilder fra avisas første ti år. Samtidig er denne spesielle utgaven en gylden anledning for næringslivet til å nå mange eksisterende og potensielle kunder.

Birkenes i framtida

Under jubileumsforestillingen om kvelden tar vi et tilbakeblikk på avisas første ti år, samtidig som vi utfordrer sentrale personer i lokalsamfunnet til å ta en titt i krystallkula og levere en spådom eller tre om hvordan kommunen vår vil se ut noen år fram i tid. Underholdning blir det selvsagt også, av både gårsdagens og morgendagens generasjon musikktalenter. Det hele vil bli ledet av BirkenesAvisas fungerende styreformann og muntrasjonsråd Bjarne Bjorvatn. Det i seg selv skulle borge for en underholdende aften.

Må hente gratisbilletter

Forestillingen, som vil foregå i den nye kulturarenaen på Valstrand skole, er åpen for alle. Antall publikumsplasser er imidlertid begrenset. De som ønsker å få med seg begivenheten må derfor stikke innom avisredaksjonen på Strøget og få med seg gratisbilletter. Det er «førstemann til mølla». Har du ikke mulighet til å komme innom personlig kan vi kontaktes på 372 79050, post@birkenes-avisa.no eller annonser@birkenes-avisa.no.

Velkommen skal du være!