450 kamper på seks timer

FOTBALL. Det går unna når fotballgruppa i Birkenes IL arrangerer 3v3-turnering i Birkenesparken. Og det må det. I år ble det nemlig satt ny rekord i antall deltakende lag, til tross for kollisjon med fotballarrangementer flere steder på Agder.

SE BILDEGALLERIET!

Ikke mindre enn 135 lag fra 21 klubber spilte til sammen 450 kamper fra klokka ni om morran til halv fire om ettermiddagen sist lørdag. Den store kunstgressbanen var for anledningen delt inn i åtte småbaner med nettingvant og små mål. Det betyr mye ballkontakt, mange mål og masse moro. For hvert tiende minutt startet en ny runde med kamper. Det sørget turneringsleder Gisle Stavland for, med fløyte i den ene hånda og mikrofon i den andre. Når lagene hadde spilt ferdig sine fem kamper var det å rusle bort til premieteltet hvor det vanket medaljer og skobagger til hele laget.

– Ny rekord, fullt trøkk, masse liv!

Gisle Stavland er godt fornøyd med gjennomføringa, og benytter sjansen til å sende en takk til foreldre og frivillige som har stilt opp på dugnad og rigget opp og rigget ned, stått i kiosk og utstyrsutsalg, og ikke minst dømt kamper.

– Neste år skal vi nå ut til enda flere. Da vil vi også se på kampoppsettet for å unngå for lange pauser mellom kampene, lover turneringslederen. Så er det tid for å blåse i gang en ny runde med kamper.