– Tusen takk Trond, for alt det du har gitt og betydd

(Arkivfoto)

 

Sitter her og leser at Trond Endresen skal takke av etter 30 år som fotballtrener i Birkenes fotball..

Jeg traff deg på banen i vinter og du sa det da, at det var siste året nå, men trodde vel ikke helt på det da.

Men Trond, det må jeg si, at det har du pokker meg fortjent. Birkenes fotball hadde ikke vært som de er nå uten deg.

Jenteavd. hadde ikke vært så bra uten deg. Det er du som har drevet det fram for at jentene skulle få sin naturlige plass i klubben. Herreavd. hadde heller ikke vært så bra, som den er nå, uten deg. Du stod på, gav ikke opp, fikk tak i folk, når det var kritisk for noen år siden og nå er pila snudd til positivitet. Gode avtaler på produkter, som baller, drakter, strømper, vester, kjegler, shorts osv. hadde heller ikke vært det samme uten deg. Vi hadde vel heller ikke fått hall i parken, som vi får nå, uten deg og din iherdighet.

30 år med dugnad!

Det er mye tid brukt på andre mennesker. 3-4 ganger i uka i snitt, gjennom alle disse årene, det blir mange mange timer. Tenk også på hvor mye penger av egen lomme denne mannen har brukt på å kjøre rundt på kamper i Agder og på aktiviteter for andres unger.

Det er slike mennesker som gjør Birkenes til en god kommune og bo i. Som gir av seg selv, for at andre skal ha et godt og trygt liv her i bygda. Birkenes fotball og idrettslaget i sin helhet er heldige som har så utrolig mange, gode og dyktige dugnadsmennesker.

Innen fotballen står du i særstilling, Trond!

Du kan nå med god samvittighet finne på noe annet å gjøre i fritiden. Du kan se tilbake, med tilfredshet, på din egen innsats for andre sitt ve og vel og tenke: «Ja, der har jeg gjort en god innsats for fellesskapet».

Så fra en allerede avdanket fotballtrener, tusen takk Trond! For alt det du har gitt og betydd for klubben og alle dets medlemmer.

 

Ronny Thomassen

 

_____________

Leserinnlegg