Korpset inviterer til åpen dag

(Foto: Privat)

Etter en avslappet sommerferie er korpset endelig klare for nok en sesong spekket med masse moro på programmet!

Vi ønsker flere medlemmer og håper du eller noen du kjenner har lyst til å besøke oss på åpen dag. 

Åpen dag

Torsdag 1. september inviterer korpset til åpen dag i sine øvelokaler på Gamle Valstrand som ligger rett før ungdomsskolen. Her stiller musikantene opp og lar alle som besøker oss prøve de instrumentene man vil. Etter hvert deler vi ut is og informerer om hvordan det er å være medlem hos oss. Korpset har sine øvelser hver torsdag fra klokken 17 til 19.

(Foto: Privat)

For å starte i korpset må man ha startet i 3. klasse. Det som er veldig moro er at vi ikke har en øvre aldersgrense så dersom du som voksen sitter på en lyst til å spille et intrument, vil vi absolutt anbefale deg å ta turen!

Aspirant

Første året i korpset skal man være aspirant. Det er dette året man får utdelt instrument, lærer noter og legger grunnlaget for å bli musikant. Vår hyggelige aspirantlærer Tore legger opp et fint program og lærer aspirantene opp på en kreativ og humoristisk måte. I tillegg har aspirantene pause sammen med resten av korpset slik at man fort blir godt kjent.

(Foto: Privat)

Samtidig er man med på de sosiale tilstelningene korpset har samt 17. mai og sommerturene.

Besøk oss på Birkelandsdagene

Fredag 19. august vil korpset ha stand på Tobias Jorde. Ledere sammen med musikanter ønsker alle velkommen innom for en hyggelig prat og kanskje noen konkurranser? Her vil man også kunne få full informasjon om korpset og prøve instrumenter.

Et oppsummert korpsår

(Foto: Privat)

Det er lett å tenke 17. mai når man hører korps og trur kanskje at det er alt vi driver med. Det er det langt i fra. Gjennom et år arrangerer vi alt fra julegrantenning, julekonsert, avslutninger, årskonsert sammen med Hornmusikken, 17. mai, øvelseshelger og andre sosiale tilstelninger som dukker opp under veis pga. et svært kreativt og morsomt styre. Å kombinere øvelsene med både spilling og lek er også en selvfølge. I tillegg avslutter vi hvert år med en utrolig flott sommertur for både aspirantene, musikantene og foreldre.

Det er ingen påmeldingsplikt under besøket vårt 1. september og håper du eller dere ønsker å ta turen innom oss for en hyggelig prat!

 

Daniel Haugebo

Birkeland Musikkorps

___________

Brukerskapt