Sommer på Birkenes Bygdemuseum

(Arkivfoto)

Vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på besteforeldrene i år. Derfor inviterer vi til en egen besteforeldredag på Birkenes bygdemuseum 3. juli. Kaféen åpner, og vi inviterer til piknik på plenen utenfor.

Det blir aktiviteter som passer både for gamle og unge. 4H snekrer pram og arrangerer gamle leker og man kan snekre leketøy. Vi har også funnet frem mye flotte gjenstander fra samlingen vår i forbindelse med dagen.

På programmet står «åpningsord» ved bestyreren, etterfulgt av sang og musikkinnslag ved Kjell Olaf Gulbrandsen

Deretter åpner dørene til utstillinger, snekkerverkstedet og selvsagt kaféen. I snekkerverkstedet kan man snekre leker. Det blir også tegnekonkurranse hele dagen. Beste besteforeldreportrett kåres.

Museet vil være åpent 3., 10., 17. og 24. juli i år. Hele sommeren er det mulighet for å få omvisning rundt om på museet og barna kan få snekre leketøy i det gamle snekkerverkstedet. Kaféen holder også åpent og det blir enkel servering.

21. august blir det arrangert Grashamdag igjen for første gang etter pandemien og i år blir det tema skog. Vi har mange fine aktiviteter planlagt, og det vil være noe spennende for hele familien. Men vi vil gjerne høre fra flere som kunne tenke seg å ha salgsboder.

Styret og dugnadsgjengen ønsker alle velkommen til ny sommer ved Birkenes bygdemuseum.

 

Johanne C. F. Hortemo

Museumsbestyrer

Birkenes Bygdemuseum

___________

Brukerskapt