Ny kretslagsspiller fra Birkenes IL

TALENT. Johanna Fedeler er tatt ut til Agders kretslag som skal møte Rogaland i Kvinesdal lørdag 7. mai. (Foto: Anette Hornnes, BIL Fotball)

Birkenesfotballen produserer stadig nye talenter. Noen av dem så gode at de gjør seg bemerka langt ut over kommunegrensene. Foreløpig siste skudd på stammen i så måte er Johanna Fedeler.

Johanna, som blir 13 år denne sesongen, dominerer stort på klubbens jenter 13-lag, noe ikke bare med- og motspillere har fått med seg. Etter å ha spilt på sonelaget sist høst, ble den talentfulle BIL-spilleren nylig tatt ut til Agders kretslag som skal spille kamp mot Rogalands kretslag i Kvinesdal 7. mai.

– Johanna er en positiv, engasjert og inkluderende spiller. Ho har alltid godt humør og er pliktoppfyllende og lærevillig, sier Anette Hornnes og Siri Anette Sørlien, henholdvis lagleder og trener for BIL jenter 13. Den nye kretslagsspilleren viser også sterk vilje til å bli en bedre fotballspiller.

– Hun ønsker og spør om veiledning på ting ho synes er utfordrende, tar til seg veiledning og løser det på beste mulige måte, presiserer Hornnes og Sørlien og legger til at den talentfulle 13- årsspilleren også spiller for Birkenes ILs 15-årslag.

– Ho har hatt en kjempeflott utvikling som spiller de to siste åra, og er en fantastisk lagkamerat for sine medspillere, framholder trener-/laglederduoen, som ønsker sin fotballelev lykke til kommende lørdag.

– Vi heier på henne alle sammen!