Heilt på jorde

(Foto: Birkenes kommune)

Det er Frivillighetens år i år, og det blir blant annet markert med «Heilt på Jorde» på Tobias Jorde neste lørdag, 11. juni.

Heilt på Jorde ble arrangert for første gang for tre år siden, da i samarbeid med barneidretten. Deretter ble arrangementet avbrutt av koronaen, men gjenoppstår i år i form av et samarbeid mellom kulturkontoret og Frivilligsentralen.

– Det vil bli en dag med aktiviteter for alle, forstår vi?

– Ja, mye er for barna, men vi har også med oss Saniteten som har aktiviteter, og sykkelturer blant annet for de eldre, sier kulturleder Wenche Flaa Eieland.

AKTIVITETER. Vitensenteret kommer med mange aktiviteter for barn under «Heilt på Jordet» lørdag. (Foto: Utlånt av Birkenes kommune)

Men mange flere aktører deltar. Joker Fritidsklubb kommer med vannsklie, i tillegg vil det være hinderløype, og Vitensenteret fra Arendal kommer med masse spennende aktiviteter for barna.

– Mot slutten av dagen blir det konsert med Soul Children og Ivar Skippervold, sistnevnte varter også opp med noen tryllerier. Det vil også bli oppvisning med dansere fra Kulturskolen BLINK, forteller Wenche Flaa Eieland.