Sabla Moro lager ny musikkfest på Tobias Jorde i juni

SABLA MORO. Thomas Stensvand (til venstre), Pabben Ellerno Botn og øvrige hos konsertarrangør Sabla Moro klarte å skape folkefest i Birkeneshallen 26. mars.

Lørdag 18. juni er det klart for en koselig sommerkveld med et snev av «Sommer på Torvet vibber» på Tobias Jorde.

Bandet SuperStars fra Mandal er et coverband som er klare til å servere en rekke kjente låter med stor allsangfaktor. De har alle lang erfaring fra andre band og har spilt sammen i SuperStars siden 2020. De har blant annet vært mye i aksjon på bryggekanten i Mandal, Farsund og Flekkefjord. Og nå er de klare til å lage god stemning på Birkeland.

Målet og ønsket fra arrangøren er å teste ut dette konseptet i en liten skala nå i første omgang. Vi skal altså «ta det litt ned» i forhold til haraballet vi stelte i stand i Birkeneshallen i mars. Vi ønsker å se om vi kan skape en trivelig kveld og god stemning, selv om vi ikke booker inn artister fra listetoppene.

HØY STEMNING. Folk satte stor pris på å kunne samles igjen på fullsatt konsert i mars.

Noe av grunnen til dette er også at vi har kun fire timer tilgjengelig til salg av alkoholholdig drikke. Og da sier det seg selv at inntektsgrunnlaget kunne vært bedre. Vi er altså glade for at politikerne åpnet for muligheten til å lage arrangementer med skjenking på Tobias Jorde. Men tilleggsforslaget som ble stemt inn i siste runde, der både skjenketid og tid for arrangementslutt ble avkortet med en time, gjør at det blir vanskelig å få til noe med listetopp-artister. Så vi får satse på at det endrer seg ved neste rullering.

Alle gode ting er tre. Tidligere har Sabla Moro sine planer på Tobias Jorde blitt spolert av ugyldige kommunestyrevedtak. Og i fjor stakk korona-begrensningene kjepper i hjula. Men nå må det for hekkan gå veien! Så nå gleder vi oss til å teste dette konseptet. Og samtidig er det litt opp til folk på Birkeland å vise om de ønsker mer av dette. Så da er det bare å ønske vel møtt til første duggfriske pils på Tobias Jorde!

 

Thomas Stensvand

Pabben Ellerno Botn

Tom Johnsen

Sabla Moro

____________

Brukerskapt