Seniortur til Flakke loner

 

Sist torsdag hadde seniorene tur til Flakke loner med 16 deltakere. Det var en trivelig gjeng som satte seg i gapahuken for å innta 12-maten etter å ha tilbakelagt omkring 3,5 km fra Tomta. Denne gangen blei det bålkos også, med Lars og Karl Johan som aktive bålbrennere.

Praten går alltid livlig både underveis og særlig når det er pause. Slik også denne dagen. Og det er jo dette som er noe av hensikten med seniorturene – at de også får et sosialt tilsnitt.

Tilbake på Tomta ca. 2,5 time senere viser Kåres måling at vi har forbrent 552 kalorier; sannsynligvis litt mindre enn de vi inntok mens vi satt og spiste i gapahuken. Men som trøst kan vi si at de aller fleste ikke ser ut til å ha for stort kalori-inntak. Mange er nok skapt med ganske høy forbrenning, eller slik som en bekjent av meg sa en gang: «Æ he forbrenning som ein gammel kakkelovn».

Turen førstkommende torsdag vil foregå med lite forbruk av kalorier. Det blir en lett tur langs Elvestien på omkring en time. Deretter samles seniorene i Bankkjelleren. Der skal nemlig Thorbjørn vise bilder fra alle turene som vi hadde i 2021.  Alle er velkomne der.

 

Olav Heimdal

Sekretær i Seniorturgruppa

_____________

Brukerskapt