Julekonsert med glitter og stas

Det er lørdag og helg, men jentene i Snelleklang har møttes relativt tidlig for å øve. Julekonserten nærmer seg og alt skal være på plass når dørene til Birkenes kirke åpner fredag 10. desember.

Snellene har øvd til julekonserten siden september, og er nå veldig klare for å få dele julesanger, gode melodier og stemning med Birkenes befolkning. «Det blir en stemningsfull julekonsert med variert repertoar», sier Mette Nordhagen, som har vært med i Snelleklang siden oppstarten for seks år siden. «Vi gleder oss til å ha konsert i Birkenes kirke. Kirka er et fantastisk konsertlokale som virkelig setter stemningen. Det er veldig stas å kunne gi en konsert til bygda nå som samfunnet har åpnet igjen. Vi skulle jo egentlig sunget i Kilden i fjor før jul med Gåsehud, men på grunn av korona ble det avlyst, så nå er vi glade for å synge sammen igjen og håper på en fullsatt kirke», samstemmer Jorunn Ask Soldal.

Som ved tidligere konserter, har Snellene fått med seg dyktige folk i bandet. Det er profesjonelle musikere som alle bor på Sørlandet. De er travle musikere, så Snellene setter pris på at de vil spille med dem, og takker også Birkenes Sparebank som sponser konserten og gjennom dette gjør det mulig å betale musikerne. Banken er raus med sponsing og det verdsettes høyt blant Snelle-jentene.

Jentene i Snelleklang lover fin musikk, god stemning, glitter og stas. «Det blir så gøy å gå i paljetter og glitter! Dette er den eneste dagen i året jeg går med det!», ler Janna Ånesland. «Hvis du vil ha litt julestemning og pause fra julestresset, tilbyr vi kortreist julekonsert, og håper du vil komme!», avslutter Johanne Beisland.

 

Maria Bjerke Dalene

___________

Brukerskapt