Kai er bonde med sagbruk – og mekaniker hos Birkeland Bil

MEKANIKER. Kai Knudsen fra Beisland er det nyeste tilskuddet i bilverkstedet på Tollnes.

Birkenes Bil opplever god pågang og har fått på plass en ny mekaniker i bilverkstedet på Tollenes. Kai Knudsen fra Beisland begynte ved årsskiftet. Han har mange års erfaring i faget, blant annet fra J.P Thygesen, Agder Karosseri og Brubakken Truckservice. De siste årene 6-7 årene har 38-åringen titulert seg som bonde. Han har 25 storfe på gården, og har i tillegg drevet eget sagbruk og påtatt seg enkelte graveoppdrag.

Koronaens inntog gjorde at spesielt sagbruksdelen ble veldig redusert, og han så seg derfor om etter annet arbeid. Han kjente guttene ved Birkeland Bil fra tidligere, og var rask om å søke når stillingen der ble utlyst.

– Det er en trivelig gjeng, og det er mye variert arbeid. Her trives jeg godt, sier Knudsen.

Tor Svendsen, som driver bilverkstedet sammen med Joachim Østerhus, er like fornøyd med ansettelsen. – Det er vanskelig å få tak i flinke folk. Vi kjente til Kai fra før. Han har skrudd mye bil, og det var et enkelt valg å ansette ham, sier Svendsen.

Svendsen forteller at de opplever en god og jevn økning, og trengte en mann til for å holde ventetiden nede. De er nå fire ansatte bilmekanikere pluss en lærling ved Birkeland Bil.