Ve og vel foreningen på Engesland pyntet sentrum i Vegusdal og tente julegrana – se bildeserie

På Engesland ble julegrana tent lørdag før første søndag advent. Og det var naturlignok en annerledes dag enn de 12 foregående årene. Normalt ville det vært stappfullt med folk denne dagen. Men Koronatiden satte ikke en stopper for dugnadsgjengen i Ve og vel foreningen, som ledes av Odd Belland.

Med seg hadde Belland både Linda Vegusdal Stølen og Eva Retterholt. De er med i styret i foreningen. Og sammen pyntet de opp sentrum på en vakker måte. Mange timer gikk med til å henge opp belysninger, som virkelig folk vil sette pris på i Vegusdal.

Her har Birkenes kommune, Birkenes Sparebank, næringslivet og Ve og vel foreningen stilt opp med penger for å få dette til. Vanligvis har bygdefolket gått rundt drivstoffpumpa, og ikke juletreet, denne dagen. Nå kunne ikke bygdefolket møte, men fremover så skal de gå rundt juletreet, som ble tent klokken fire lørdag ettermiddag.

Linda Vegusdal Stølen filmet, og julegrantenningen ble sendt direkte på Engesland og Vegusdal sine Facebook sider.

Eva Retterholt kunne fortelle Birkenesavisa at juletreet på verandaen ved butikken har en egen liten spesialitet. Her kan alle barna i bygda pynte opp treet med alle sine ideer og ting de har lyst til å henge opp. Hun oppfordrer barna og foreldrene til å følge opp dette.