Herefoss Utvikling ser på muligheten for å overta driften av butikken på Herefoss

Det er Tom Johnsen, som på vegne av utviklingsselskapet, sonderer muligheten for å overta driften av butikken på Herefoss. Subhi Salama som driver butikken har gitt styret i Herefoss Utvikling et tilbud om å overta butikkdriften. Prisen skal være satt til 250.000 kroner pluss verdien av varelageret.

Tom Johnsen vil i tiden fremover prøve å skaffe til veie disse pengene.

– Jeg tror finansieringen skal gå greit. Når den er på plass vil jeg så gå til styret, slik at de kan vurdere om det er ønskelig å overta, sier Johnsen. Han legger til at de ikke jobber innenfor noen tidsfrister, men at han kommer til å jobbe med saken fremover i sommer. Noen overtakelse vil nok eventuelt ikke skje før ved årsskiftet.

Subhi Salama bekrefter at han har gitt Herefoss Utvikling tilbud om å overta driften. Han medgir at han gjerne skulle fortsette driften, men at han er avhengig av handel og bygdas fulle støtte for å få driften til å gå rundt.

Eiendomsselskapet har hatt en utfordrende økonomi, men om Subhi Salama skulle fortsette butikkdriften, så har han som en del av løsningen også tilbudt eiendomsselskapet å kjøpe butikkbygget.