Lag med planer

ÅRSMØTE: Godt frammøte på årsmøtet til UL Heimtun før koronarestriksjonene slo til

Medlemsvekst for ungdomslaget i Vegusdal.

På selveste kvinnedagen holdt det nye UL Heimtun sitt årsmøte på Engesland. Det var godt oppmøte, og i underkant av 20 personer var møtt fram. Praten og engasjementet var stort, og det ble diskutert livlig rundt bordene.

I år er det Oggevatn gamle skole som står i fokus. I andre etasje har man fått til et klubbrom, hvor det nå gjenstår maling, oppussing og oppgradering av møbler som er mer praktiske for lokalet. Det er også snakk om å installere ei varmepumpe, for det er ganske kaldt i lokalet. I tillegg ønsker man å sette inn kjøkkeninnredning.

Dette har laget mottatt 15.000 kroner fra gaveutdelingen til Birkenes sparebank, og 6.500 kroner i kulturmidler. Ungdomslaget håper selvsagt på det samme i år også.

– Til dette arbeidet trengs hjelp, og dugnadsånden er stor. Det kan senere bli en dugnadsfest, som takk for vel utført arbeid, sier leder Martin Stålesen.

Vellykka arrangement

Laget har hatt ansvaret for Wenches kafe, som er et tilbud for bygdefolk hver lørdag inne på butikken på Engesland. Der serveres pølser i bålpanne og kaffe og kaker. Dette vil gjerne laget gjenta i år også.

Åpen hall er et tilbud til 8.klassetrinn og oppover, og er i samarbeid med idrettslaget Gry og fredagstreffen. Mange unge tar med venner fra andre steder på møtene.

Venners venner-fest er fest for medlemmer, der man kan invitere sine venner til å bli med på fest. Denne festen ga et pent overskudd i kassa, som også med fordel kan gjentas, påpekes det.

I november i fjor var laget med sammen med Vegusdal ve og vel med for å lage julemoro, julegrantenning og nissebesøk. Alle inntekter fra denne kvelden gikk til nye møbler utenfor butikken.

Leder gjenvalgt

Nevnes må også diskodans for de små gjennom knøttedans og barnedisko for de mellomstore. Aktivitetene er mange og varierte, og noe for enhver smak, skal vi tro årsmeldinga og årsmøtet.

I fjor arrangerte UL Heimtun familietur til mineralparken på Evje, og i år er det ønske om å reise til Kiel. I tillegg var det julebord for medlemmene, noe man håper på kan bli en tradisjon.

På årsmøte ble leder Martin Stålesen gjenvalgt, i tillegg får han med seg Maren Elise Stavland, Karin Haugland, Helen Vegusdal Stølen, og Marte Haugland i styret. Laget har nå 52 medlemmer, derav syv nye, som har meldt seg inn.