55 vil bli lærer

Kommunen har fått 55 søkere på ulike lærerstillinger.

44 kvinner og elleve menn har søkt på stillingen som lærer i Birkenes etter at kommunen i februar opplyste at det blir ledige stillinger fra 1. august på en rekke av kommunens skoler.

I stillingsutlysninga er verken arbeidssted eller stillingsbrøk spesifisert, annet enn at det kan bli ledige stillinger innenfor alle områder i skolen. Søkerne bes spesifisere hvilke skoler de ønsker å arbeide med.

Det store flertallet av søkerne er bosatt på Sørlandet, men søkerlista avslører også at det er søkere fra både Bergen og Oslo.

Seks vil bli lagleder

Tre kvinner og tre menn søker jobb på Birkeland skole som lagleder.

Birkeland skole skal fylle en fast heltidsstilling som teamleder/assisterende rektor, og lyst ut stillinga i februar. Den offentlige søkerlista er nå publisert, og viser at seks kandidater søker seg til Birkeland skole. Tre kvinner og tre menn vil være med å «bidra til å lede og videreutvikle Birkeland skole i tråd med nasjonale føringer» og «være en del av skolens lederteam og videreutvikle skolens egne planer og visjoner».

En av søkerne har postadresse Birkeland, to i Kristiansand, og en i henholdsvis Mandal, Egersund og Ålesund. Fire av søkerne er under 36 år.