Mannfolk på tur

KOMMER: Lars Saaghus forteller på mannsmøtet.

En reise fra jungelen i Amazonas til fjellene i Nepal.

Ønsker du å bli med på en lang reise sammen med bare mannfolk, da inviteres du til mannsmøte på Birkeland bedehus TORSDAG 14. FEBRUAR kl. 19.30.

Rådgiver i Strømmestiftelsen, Lars Saaghus, har i 15-16 år besøkt utallige land i Latin-Amerika, Afrika og Asia. Han følger opp Strømmestiftelsens arbeid med nettverksbygging mellom ulike donorer og andre aktører som bistands- og nødhjelpsorganisasjoner.

Hans bakgrunn som blant annet lærer på Frekhaug folkehøgskole, hans språkkunnskaper og fine evne til å formidle spennende hendelser, borger for en flott kveld.

Det blir historier om land og folk, særlig er konflikten i Sør-Sudan svært aktuell. Fattigdomsproblematikk og innvandringskriser, utfordringer mellom ulike religioner og kultur: Her er det mye spennende!

Og kvelden blir krydret med sang av Hesnes Brothers. Disse syv sangglade mannfolka fra Hesnestraktene i Grimstad, vil garantert gi oss gode opplevelser. At vår egen Ragnar Kortner blir med, borger for musikk av høy kvalitet. Sanggruppa har kvinnelig pianist, så mannsmøtet blir jo litt utvannet! Men jeg tror vi mannfolk vil sette pris på det.

God mat blir servert. Jeg viser til annonse i dagens avis og sier: Mannfolk,- kom!!!

Oddvar Glidje