Nytt kunststoffdekke i Birkenesparken

 

Ekstraordinært årsmøte i Birkenes idrettslag vedtok sist høst å si ja til å renovere nåværende friidrettsanlegg i Birkenesparken med nytt kunststoffdekke. Det blir 4 løpebaner og 5 sprintbaner/korthekkbaner.

I tillegg vil det også bli fast dekke i halvsirklene bak målene, hvor det blir lengde, tresteg og høyde i østre halvsirkel og kule i vestre.

Søknad om spillemidler er sendt og dersom alt går i orden med finansieringsplanen, vil arbeidet starte i vår.

Dette ser vi fram til!

Tenk: Nyrenovert friidrettsanlegg med kunststoffdekke i Birkenesparken!  

Ikke bare vil det forskjønne vårt idrettsanlegg, men sikkert gjøre sitt til at mange barn og unge får lyst til å drive friidrett.

Birkenes idrettslag hadde tidligere ei aktiv friidrettsgruppe, men mangel på trenere/ledere og et anlegg i forfall, har gjort at gruppa har lagt nede i flere år. Nå er det kun Svalandsgubben som representerer friidrett i Birkenes IL. Det er et stort og viktig arrangement, men dekker ikke det allsidige tilbudet som friidrett inneholder.

I denne ukas avis inviterer vi folk som er interessert i friidrett til å komme på idrettshuset mandag 31. januar for å samtale om/komme med ideer til hvordan vi igjen kan stable på beina et styre og få noen til å lede de unge.

Vi er interessert i innspill som kan glede alle de som har sett fram til å drive friidrett. Å møte fram på møtet betyr ikke at du må inn i et styre, men vi trenger positive krefter for å ta seg av ulike gjøremål.  Er du ny i bygda og ser dette som viktig, eller er du ekte «borkis» og vil ta et tak for friidretten:

Les annonsen i denne ukas papiravis og velkommen mandag 31. januar!

 

Oddvar Glidje

___________

Brukerskapt