Nytt treningssenter på Tollnes

NYTT TILBUD: Kari og Pål Heia ønsker velkommen til “Pust og Pes” på Tollnes

Kari og Pål Heia satser stort og åpner treningssenter på Tollnes.

Det er ikke et lite treningsstudio som er under oppbygging. Det legges opp til skikkelig treningssenter med alle fasiliteter.

– Det er Kari som fronter og driver dette, og hun vil være tilstede på senteret, sier Pål, som til nød går med på å tituleres vaktmesteren.

Nå i juni åpner man litt stille og rolig så det kan gå seg litt til. Men det blir «Grand Opening» den 11. august.

Fullverdig senter

Med de vannmengdene som sto i lokalet under storflommen var det kanskje mere naturlig å tenke seg svømmebasseng, men det var vel heller urealistisk.

– Men treningssenter er realistisk. Dette med treningssenter har vokst fram sånn litt etter hvert, sier Kari som forteller at det nok begynte med små tanker om aktivitet for familien og kanskje de nærmeste venner og kjente.

– Men så vokste det litt her, og este litt ut der – og tilslutt var ikke tanken på treningssenter så skremmende. Og nå er det her, forteller Kari som også har visjonen klar: Senter for alle.

– Vi tar sikte på legge til rette for alle aldersgrupper og mange forskjellige treningsformer. Vi har kontakt med et allsidig nettverk av trenere i alle aldre som skal bidra, sier hun.

Til inspirasjon

Nå er ønsket at senteret kan bli til inspirasjon for Birkenesfolk. Kari håper på avtaler både med idrettslag, bedrifter, kommunen og skoler om bruk av fasilitetene og utstyret.

– Javisst er vi stolte av det vi har fått til så langt, og det er jo gøy når vi får høre fra andre i bransjen at dette senteret kan være en god modell og et godt eksempel, sier Kari som også forteller at man vil knytte seg til en større kjede.

–Jeg tror det er nødvendig med kjedetilknytning ikke minst fordi medlemmer da også gis anledning til å trene andre steder. Dessuten sikrer det profesjonell drift og også etterutdanningsmuligheter for våre instruktører, sier Kari.

Pust og pes

Navnet på treningssenteret blir «Pust og Pes», og det skal bli god anledning til å leve opp til navnet. En som ikke akkurat har slitt dørstokkene ned på treningssenter forstår at det blir både spinning, SAI, styrke og crossfit. Instruktørene vil dessuten sørge for at de nyeste treningsmetoder og apparater tas i bruk.

– Og så skal vi lage en treningsløype – Tollnes rundt som gjerne kan være en slags forberedelse og trening til Espe rundt. Den vil starte rett utenfor inngangsdøra, forteller en entusiastisk Kari Heia.