Synkron Media fornyer maskinparken og trenger mer arbeidskraft

NY MASKIN. Markedssjef ved Synkron Media, David Farias, viser frem det siste tilskuddet av produksjonsutstyr, en printer til produksjon av foliedekor til biler og vinduer. Den lokale trykkeribedriften satser mer på den type produkter og ser seg derfor om etter lokal arbeidskraft.

– Vi ønsker å være blant «de store» i vår bransje, og vil levere flere produkter til hele landet, sier markedssjef ved Synkron Media, David Farias.

For å kunne klare det må de stadig fornye maskinparken, både for å være mer effektive, men også for å kunne tilby stadig flere forskjellige produkter til sine kunder.

– Vi har nok plass her, og vi er alltid på utkikk etter å fylle lokalet med maskiner og produksjonsutstyr, sier Farias videre.

I januar 2022 skrev BA om investering av ny flatbed-printer, i august 2023 kunne de fortelle om investering i ny fres. Nå kan markedssjefen melde om nok en ny investering i maskinparken. Denne gangen gjelder det en ny printer, som lager folie til dekor av biler og vinduer.

– Det er absolutt et satsningsområde for oss. Vi leverer allerede mye innenfor bilfoliering, men med den nye maskinen vil vi kunne levere langt flere produkter. Storformat og dekor er en naturlig vei å vokse for oss, sier han.

Planen er altså å produsere mye mer folie både til bil og vinduer, og skal de kunne gjøre det trengs det noen til å ta seg av monteringen av folien.

– Ja, vi har folk som tar seg av selve produksjonen, men vi trenger noen til å ta seg av monteringsjobben, sier Farias, og ønsker seg i første rekke arbeidere fra nærområdet.

– Vi har god erfaring med lokal arbeidskraft. Vi ser i utgangspunktet etter en selvstendig og nevenyttig person til monteringsjobben, men den nyansatte vil være med i andre deler av driften ved behov. Det er naturlig nok ikke mange som behersker monteringsarbeidet fra før, slik at nødvendig opplæring blir gitt, avslutter han.