Ny storinvestering hos Synkron Media

NY INVESTERING. Synkron Media tok forrige uke i bruk deres siste storinvestering, en flatbed-printer som kan trykke direkte på de fleste flate overflater. David Farias, salgs- og markedssjef ved Synkron Media har stor tro på at maskinen vil dekke et stort behov for kundene hans.

En flatbed-printer fra Canon Norge ble sist uke levert til Synkron Medias lokaler øverst på Strøget. Med denne printeren kan de nå trykke direkte på de fleste type flater.

– Tidligere var vi avhengige av å lage folieringer. Nå trykkes det rett inn materialet, og man får med den fine strukturen fra platene. Trykket tørkes så raskt ved hjelp av UV-lamper, sier David Farias, salgs- og markedssjef ved Synkron Media. Det forenkler trykkeprosessen, og gjør den mer økonomisk, legger han til.

– Vi har fått en gunstig avtale, men likevel er det en betydelig investering for oss, forteller Farias som forventer flere oppdrag på den nye maskinen, og har et håp om at den blir satt i daglig bruk.

– Vi trykker på mange flater, men oftest aluminium- og treplater. Det eneste kriteriet er at det du skal trykke på må være flatt, og ikke mer enn 4,5 cm tykt, sier han.

– Vi kan trykke på mobildeksler, PCér, ja til og med rett på døra om man vil. Vi håper med dette å kunne levere et større produktspekter til både nye og gamle kunder, sier Farias. Det var en nødvendig investering. Det er en utvikling i markedet, og som en seriøs og markedsledende aktør i markedet trenger vi å kunne tilby denne løsningen, legger han til.

Det kan trykkes på store flater også med denne maskinen. Arbeidsflaten er på drøye 8 kvadratmeter. Det er en enkel maskin å betjene, og etter en kort opplæring er de i gang med de første trykkeoppgavene allerede.