Ny låt fra The Voice-aktuelle Bjørn Olav Hartvigsen

(Foto: Privat)

– 29. desember slapp jeg låten «Time Flies By». Dette er den første av to låter skrevet og fremført i lag med den sørlandsbaserte canadieren Jared Boyle, meldte Bjørn Olav på sin Facebook-side i romjula.

Det har gått noen år siden Bjørn Olav gav ut sitt album «I know a home» i 2019. Materialet han nå gir ut har de jobbet med en stund. Planen var å gå i studio høsten 2020, men arbeidet ble lagt på vent grunnet korona-nedstengningen. Låten han nå gir ut er altså et samarbeidsprosjekt med Jared Boyle som han ble kjent med på UIA. De to har tidligerejobbet med flere prosjekter sammen.

SAMARBEIDER. Jared Boyle og Bjørn Tore Hartvigsen. (Foto: Privat)

– Låten reflekterer over tapet av tidligere nære relasjoner, og uttrykker håp om å gjenoppta kontakten med gamle venner. Budskapet i låten er å sette pris på øyeblikkene mens de varer, samtidig som vi erkjenner at ingenting varer evig, skriver han videre på Facebook-siden sin.

På telefon med BA utdyper 26-åringen videre at den handler litt om det å bli eldre. Man vokser opp sammen, og har planer om å alltid være venner, men så skjer det ting i livet, som for eksempel studier og familie, slik at livet tar en annen retning.

– Bruk det nye året nå til å sende en melding til en gammel venn, ta opp kontakten igjen. Lag deg selv gjerne et nyttårsforsett med mening i 2024, oppfordrer han.

– Dette er virkelig et hjerteprosjekt, og jeg håper dere liker den like godt som vi gjør!

Tusen takk til alle involverte, jeg blir svært ydmyk og stolt over mengden talent som har bidratt på denne låten, sier han. Låten er skrevet og spilt inn i Karten Studio på Mollestad. Den er produsert av Oscar Almquist og mikset og mastret av Rob Murray. Anders Skjerdal bidrar på trompet, og ikke minst bidrar Birkeland Soul Children på refrenget.

BIDRAR. Birkeland Soul Children er med på refrenget på den nye låta. (Foto: Privat)

– Det var veldig fint å ha med Soul Children, sier Bjørn Olav, som selv alltid har vært med i kor, også Soul Children. Det var en viktig del av oppveksten, og det er også relasjoner fra den tiden jeg har ønsker om å ta opp igjen, sier han videre.

Ytterligere en nyhet sprakk like før jul. Bjørn Olav blir å se i årets utgave av The Voice på TV2. Årets sesong starter fredag 5. januar. En liten del av Bjørn Olavs audition er tatt med i en reklamesnutt for programmet, og skal vi dømme etter mentorenes begeistring, så får vi se Bjørn Olav flere ganger i det populære programmet.

Bjørn Olav trodde han måtte holde på denne lille store hemmeligheten om deltakelsen gjennom hele jula, men er glad for at hemmeligheten sprakk, og han synes det er utrolig stas, og en tillitserklæring fra The Voice å få være med på denne forhåndsreklamen.

BA vil komme tilbake med mer om The Voice-deltakelsen senere.