Birkenesrunden for 50. gang

(Arkivbilde)

I det 100. året til Birkenes IL blir trim- og turrittet Birkenesrunden arrangert for 50. gang. Dagen er søndag 16. juni.

Løypa er som den alltid har vært fra Birkenesparken på Birkeland og strake veien til Hynnekleiv, til venstre og mot Vegusdal. Her passerer vi løypas høyeste punkt og her er det matstasjon for de som ikke har det veldig travelt. Når vi kommer til Vegusdal, er det til venstre og til Stemlona – og videre ned til Senumstad, hvor man tar til høyre og tar strake veien tilbake til Birkenesparken hvor det er målgang.

Det er litt utfordringer med veiarbeid langs Herefossfjorden, men anleggslederen fra Tveide har lovet oss «nylagt asfalt» til Birkenesrunden. Over Senumstadbroa er det også to kraftige humper som må passeres. Etter målgang er det forfriskninger å få, og deltakerpremier.

Vi feier 50 årsjubilanten med kake og kaffe utover dagen. Seiersseremoni med utdeling av deltakerpremier og trekning av flott racersykkel og gavekort fra Intersport Lillesand.

Sykkelgruppa ønsker alle vel møtt til en vennskapelig dyst rundt «Runden» for alle, og spesielt for alle de yngre som er i ferd med å falle helt bort fra sykkelsporten.

 

Notto Høiland

Birkenes IL Sykkel

 

_______________

Brukerskapt