Årets fasteaksjon med stor lokal innsamling

KLAR FOR ÅRETS FASTEAKSJON. Torill Farstad Dahl, Gunvor Hofseth, Gunnar Birkeland og Unni Hansen i komitéen for årets fasteaksjon er klar for den lokale innsamlinga onsdag 20. mars.

Verden slik den ser ut i dag krever mye av oss. Den krever at noen er til stede der nøden er størst, midt i krig og katastrofer. Kirkens Nødhjelps fasteaksjon gjør dette mulig.

Takket være penger innsamlet under fjorårets fasteaksjon var Kirkens Nødhjelp i fjor til stede med nødhjelp i jordskjelvene i Syria og Afghanistan. Det ble delt ut mat og vann til flomrammede i Malawi, og mat og tepper i Gaza og Ukraina.

I år er Libanon fokus. Et land som er sterkt preget av både krigen i Ukraina og Gaza. I 40 år har landsbyer i Bekaadalen vært uten vann. Nå er det bygget en vanntank på 800.000 liter. Bønder kan dyrke grønnsaker og ungdommene har rent drikkevann.

Akkurat nå gjør menigheter over hele Norge seg klare til å gjøre en forskjell, til å spre håp i en verden sterkt preget av nød og lidelse.

Også i år kommer engasjerte mennesker på døra di og ber om en gave til dette viktige arbeidet. Det skjer onsdag 20. mars, fra klokka 17.

Støtt Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 2024!

 

På vegne av aksjonskomiteen Birkenes

Torill Farstad Dahl

Sogneprest

 

____________

Brukerskapt