Også Johnny (16) og Pelle (13) har skutt seg til finaler på Landsskytterstevnet

FINALEKLARE. Etter svært god skyting er både Johnny Mollestad og Pelle Suvatne klare for finaler på Voss.

Det var to fornøyde og unge Birkenes-skyttere som snakket med BA på telefonen i dag. Etter innledende feltskyting oppnådde begge de unge skytterne 29 av 30 treff. Med andre ord imponerende, og dermed finaler til fredag som belønning for dem begge, i to ulike klasser.

– Vi er selvsagt godt fornøyde, forteller Johnny Mollestad etter å ha skutt seg til finalen. I min klasse, som er junior, skyter man to skytinger knestående i tillegg til liggende. I Pelle Suvatne sin rekruttklasse skyter man alle skuddene liggende.

På baneskytingen i dag fikk Pelle 239, noe som ikke holder til finale. Johnny skal skyte bane tirsdag, og kan med god skyting nå sin andre finale på årets landskyttstevne i juniorklassen.

Skytterguttene er med sine familier i bobiler opp fra Birkenes, og ble møtt av et fryktelig regnvær da de ankom Voss i helgen. Men mandag skinte solen opp fra blå himmel, er rapportene fra våre skytterfamilier som er med på årets største skytteruke i Norge.

I tillegg må også Klara Tvinnerheim Kornbrekke fra Birkenes nevnes. Rekruttskytteren, som skyter for Kristiansand og Omegn skytterklubb, fikk sterke 247 på baneskytingen.