Nordåsvegen stengt ut juni

OMFATTENDE ARBEID. Det er et omfattende arbeid som er satt i gang med sanering av vann-og avløpsnettet, sier Øyvind Raen, enhetsleder Teknisk drift og forvaltning. Deler av Nordåsvegen er nå stengt og omkjøring skiltet.

Sist uke startet gravearbeid i Nordåsvegen, fra Stoppedalsmyra til Nordåsbakken. Arbeidet som pågår, er i forbindelse med sanering av vann- og avløpsledning. Det medfører at veien er Nordåsvegen er stengt fra krysset til Stoppedalsmyra, og bakken opp mot krysset ved Nordåsstien.

Det er maskinentreprenør Olav Martin Sørli As som er totalentreprenør for arbeidet som har en kostnadsramme på 5,5 millioner kroner.

– Det er et omfattende arbeid, sier Øyvind Raen, enhetsleder Teknisk drift og forvaltning. Rør og kummer er fra etableringen av boligfeltet i Nordåsen, og er modent for utskifting. Arbeidet skal i neste trinn også sikre bedre vannforsyning fra vanntårnet.

– Omkjøring via Lille Tømmerås er skiltet. Gravearbeidet vil ventelig pågå fram til september, men Nordåsvegen vil bli åpnet for biltrafikk igjen i månedsskiftet juni-juli, forteller Raen.