«Jorden rundt på 80 minutter» – nyttårskonsert med Birkenes Hornmusikk

(Foto: Birkenes Hornmusikk)

Birkenes Hornmusikk inviterer til nyttårskonsert på Engesland søndag 29. januar.

Det er en konsert som skulle vært holdt for to år siden, men som ble utsatt pga. korona. Nå kan vi endelig gjennomføre den!

Planleggingen har altså foregått over lang tid, og vi har kalt konserten: JORDEN RUNDT PÅ 80 MINUTTER.

Vi har vært så heldige å få Astrid Furholt til å være konferansier! Hun har reist mer enn de fleste av oss, og vi husker spennende reportasjer fra hennes ekspedisjoner og polferder. Bl.a. er hun den kvinnen i verden som har gått lengst i ruten til Roald Amundsen og nådd fram til Sydpolen.

Hornmusikken spiller musikk fra forskjellige deler av verden, og mellom stykkene vil Astrid fortelle fra ferdene sine. Bygdegutane fra Vegusdal blir også med.

Hornmusikken synes det er veldig koselig å holde denne konserten i Vegusdal. Astrid er jo derfra, Bygdegutane har vi samarbeidd med før, og Vegusdal er en viktig del av den flotte kommunen vår!

Samtidig vil vi reklamere litt for Hornmusikken. Det er en veldig trivelig hobby å spille i korps. Vi koser oss på øvelsene, og her er det alltid bruk for en til, og alle er likestilte og gode venner. – Og så er det jo himla hyggelig at andre kan ha glede av å høre på musikken som spilles!

Det er god plass til flere musikanter. Vi mista nok noen i koronatida. Ellers begynner nok gjennomsnittsalderen i korpset å bli noe høy..

Hvis du spiller et korpsinstrument, eller ikke har gjort det på en stund, men har lyst til å ta det fram igjen, er du hjertelig velkommen til å prøve deg! Du kan jo begynne med bare å møte opp på en øvelse og få servert kaffe og kjenne litt på miljøet..

Vi øver hver tirsdag kl. 19.15- 21.30 på Gamle Valstrand. Hvis ikke du har instrument, er vi behjelpelige med å skaffe et.

Velkommen på konsert og gjerne også som musikant!

 

Per Gunnar Knutson

______________

Brukerskapt