– Jeg er opprørt over ordførerens behandling av Oddny

 

Jeg har lest innlegget fra Oddny (Furholt) om måten vår kommune opptrer når et menneske sitter i sorg etter å ha mistet sin kjære mann.

Vi har alle lest dette og sitter igjen med skam og fortvilelse over at en slik ting er mulig å oppleve i vår kommune.

Jeg sa til min kjære kone, at nå har ordføreren vår en stor mulighet til å vise oss innbyggere at han er en god leder som står opp og tar ansvar. For slik vil vi ikke ha det.

Sjokket kom på den måten du svarer Oddny på, iskaldt og hinsides all fornuft.

Hvis du har skrevet innlegget selv, så er det skremmende, Arild. Er det andre som har skrevet det for deg, og du har godtatt dette, så er det en ren katastrofe og skammelig.

Det er din plikt, uansett hva du måtte dekke deg bak, å rydde opp i dette så vi som innbyggere kan føle oss komfortable og trygge.

Du er øverste leder for kommunen og har ansvar for hvert enkelt kontor og lederne i kommunen. Du skal se til at alt fungerer som det skal for alle innbyggerne i kommunen. Det er din jobb.

Jeg spør meg selv: Har du aldri hørt om smidighet og gode løsninger som skaper glede og trygghet for oss innbyggere.

For at vi som innbyggere skal få et endelig oppgjør med dette, så foreslår jeg at du tar dette opp i kommunestyret ditt. Om den føringen du nå legger for dagen er slik vi må forholde oss til den perioden du nå skal være vår øverste leder i denne unike bygda vår.

Hvis kommunestyret ditt er enige om en slik måte å drive vår kommune på, så har jeg mistet all respekt for deg som ordfører og styret ditt.

Vis respekt for de eldre og de innbyggerne som du er ordfører for, så vil vi alle vise deg respekt.

Kjære ordfører, kan det være så inn i granskauen vanskelig å forstå vanlig hverdags-psykologi?

 

John Målen

Pensjonist

 

_______________

Leserinnlegg